Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Regiokampioen!

Frank is met Guetta in de klasse Z1 met een klinkende score van 72,64% overtuigend regiokampioen van regio Overijssel geworden!

Lees meer

Tweede in kür Jumping Amsterdam

De eerste kwalificatiewedstijd van de KNHS-Witte Van Moort Paradressuur Trophy werd verreden tijdens Jumping Amsterdam. Frank reed daar zijn Alphaville NOP naar een zeer verdienstelijke tweede plaats in de kür op muziek.

Lees meer

Kringkampioen kring Reggedal Z1 dressuur

De KNHS-Witte Van Moort Paradressuur Trophy ging in Hellendoorn van start met de eerste cyclus. In de gecombineerde Grade IV en V zegevierde Frank met zijn Sandreo-zonen Alphaville N.O.P. en Guetta. Op de locatie van zijn thuisvereniging was hij onverslaanbaar.

Lees meer

Thijmen crost met Chester voor Hippolon ten bate van Villa Joep

Thijmen heeft met zijn vrienden Daan Podt en Wessel Lemmers meegedaan aan de Hippolon voor Villa Joep. Villa Joep is hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Tijdens deze eerste editie van de Hippolon in Hellendoorn was de opkomst van deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers groot en hun inzet hartverwarmend.

Lees meer

Frank wint 5 uit 5 proeven

Frank moest flink aanpoten vandaag in Raalte, waar naast Subtop ook kadervorming voor de para-dressuur op het programma stond. Hij reed met drie verschillende paarden vijf proeven die hij allemaal op zijn naam scheef.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op!