Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Big in Japan!

Frank heeft met Alphaville twee zilveren en een bronzen medaille gewonnen op de Paralympische Spelen in Tokio. Het goud was zó dichtbij…. lees hier Frank zijn verhaal.

Lees meer

Negende nationale titel

Frank won afgelopen vrijdag op het Nederlands Kampioenschap Dressuur in Ermelo zijn negende titel in de para-dressuur. Hij was van 2009 tot en met 2016 onafgebroken kampioen en moest daarna de nummer 2 van dit kampioenschap, Sanne Voets, drie keer voor zich dulden.

Lees meer

Paralympische spelen een jaar uitgesteld

De kogel is door de kerk; de Paralympische spelen gaan niet in 2020 plaatsvinden. De organisatie heeft besloten om de Olympische en Paralympische Spelen een jaar uit te stellen naar 2021. Frank ziet de verplaatsing positief in.

Lees meer

Alphaville NOP wint Licht Tour Almelo

Voor het eerst sinds de Europese Kampioenschappen in Rotterdam kwamen Frank en Alphaville NOP weer in actie op een wedstrijd en dat deden ze niet onverdienstelijk, want het duo won met 71,99% de Lichte Tour rubriek tijdens de subtopwedstrijd in Almelo.

Lees meer

Bezoek Expeditie Oost

Expeditie Oost kwam langs bij Stal ’t Entmeer voor een item voor Expeditie Oost, wat te zien is op RTV Oost. Het werd een leuk en openhartig gesprek, wat resulteerde in een mooi item over Frank zijn ambities.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op!