Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Alphaville NOP wint Licht Tour Almelo

Voor het eerst sinds de Europese Kampioenschappen in Rotterdam kwamen Frank en Alphaville NOP weer in actie op een wedstrijd en dat deden ze niet onverdienstelijk, want het duo won met 71,99% de Lichte Tour rubriek tijdens de subtopwedstrijd in Almelo.

Lees meer

Bezoek Expeditie Oost

Expeditie Oost kwam langs bij Stal ’t Entmeer voor een item voor Expeditie Oost, wat te zien is op RTV Oost. Het werd een leuk en openhartig gesprek, wat resulteerde in een mooi item over Frank zijn ambities.

Lees meer

Gouden hattrick op EK

Wauw, wauw, wauw! Niet één, niet twee, maar drie keer goud! Wat een geweldige week was het in Rotterdam! Uniek, bijzonder en ongelofelijk. Voor het eerst tripple goud op een kampioenschap en het was geweldig om de derde medaille te winnen terwijl en zóveel vrienden en bekenden er waren om te supporteren.

Lees meer

Sponsor in de spotlights: Equipe

Hoe goed je ook voor je paard zorgt, het blijft een levend wezen en daarmee gelijk ook kwetsbaar voor verschillende aandoeningen. De wereld van paardenverzekeringen is ingewikkeld, daarom is het fijn dat je bij Equipe advies krijgt over wat het beste bij jouw situatie past.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op!