Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Sponsor in de spotlights: Casco

Veiligheid voor alles! Gelukkig mag Frank al jaren Casco tot een van zijn trouwe sponsors rekenen en met hun helmen rijdt hij zijn paarden niet alleen heel veilig, maar ook comfortabel en in stijl. Casco; the Style of Protection!

Lees meer

Almelose Ruiterdagen 2019

De Almelose Ruiterdagen 2019 zitten er weer op, het blijft een fantastisch evenement om te rijden. Frank nam deel met Guetta in de klasse Z2 en wist in de finale een tweede plek in de wacht te slepen!

Lees meer

Sponsor in de spotlights: Fairfax

Niets moet de prestatie van een paard in de weg staan. Sterker nog, de prestaties kunnen zelfs verbeteren door harnachement dat de vrijheid van je paard zijn beweging verbetert. Dit is ook de missie van Fairfax: de prestaties van je paard verbeteren door ons assortiment van wetenschappelijk bewezen zadels, hoofdstellen en singels.

Lees meer

Hattrick tijdens CPEDI3* Kronenberg

De internationale Paradressuurwedstrijd in Kronenberg telt als observatie voor de Europese Kampioenschappen. Frank leverde met Alphaville NOP en Guetta een opvallende prestatie in de bijna 20 deelnemers tellende rubriek grade V.

Lees meer

NK van tegenstellingen

Voor Frank was het NK paradressuur er dit jaar eentje van tegenstellingen.
Allereerst was er de onverwachte uitsluiting van Alphaville NOP waardoor hij zijn kansen op een negende titel in rook op zag gaan. Maar daar tegenover stond een geweldige prestatie en een prachtige tweede plaats van Guetta in de kür op muziek.

Lees meer

Sponsor in the spotlight: Equilin

Frank kan al heel wat jaren rekenen op de kennis, advies en ondersteuning van Equilin voor wat betreft de aanvullende diervoeding voor zijn paarden. Frank gebruikt ter ondersteuning van de prestaties en het welbevinden van zijn paarden de Equilin Magnesium voor Alphaville NOP en de EquilinBasic voor Guetta.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op!