Zware tour debuut gewonnen; Grand Prix ticket binnen

Frank had met VarioHippique’s Wise Guy zijn debuut in de zware tour tijdens de subtop in Emmeloord. Hij rijdt VarioHippque’s Wise Guy, in eigendom van Valentijn van Weering nog niet heel lang en heeft een paar wedstrijden Lichte Tour met de stoere Jazz-zoon gereden.

Het doel met de grote bruine ruin is om grand prix met hem te rijden en daarom stond vandaag het Inter 2 debuut op het programma. De Intermediaire 2 is de klasse voor de Grand Prix en behoort tot de Zware Tour. Het zijn best pittige proeven om te rijden, maar Frank kwam met een grote glimlach de proef uit: “Dit was leuk, ik wil nog wel een keer. Of het goed genoeg is, weet ik niet want volgens mij kon het hier en daar nog wel wat beter, maar ik heb van de proef genoten”.

Even later bleek dat het niet alleen goed genoeg was voor een startbewijs in de Grand Prix, waarvoor 60% nodig is, maar dat het zelfs genoeg was om de Zware Tour rubriek met 65,66% te winnen!

Voor VarioHippique’s Wise Guy staat er nog een keer een Intermediaire 2 proef op het programma, waarna het duo dan Grand Prix zal gaan starten.