Het team

achter Frank Hosmar

Hoewel stal ‘t Entmeer gerund wordt door Frank en hij de paarden zelf traint, doet hij het allemaal niet alleen. Frank is dankbaar voor een fijne, trouwe groep mensen om zich heen die hij tot zijn team mag rekenen.
“Teamwork makes the dream work”

Het team

Frank hosmar_team

Frank Hosmar

Ruiter – Instructeur

Frank is verantwoordelijk voor Stal ‘t Entmeer. Hij traint de wedstrijdpaarden en verzorgt lessen, clinics en bij uitzondering presentaties. Frank is Grand Prix ruiter en trainer/coach 5 en is bevoegd om tot het allerhoogste niveau te trainen en coachen.

Frank hosmar_team_annelies hosmar

Annelies Hosmar

Communicatie en administratie

Annelies verzorgt de sponsoring, website, PR en communicatie en administratie van Stal ‘t Entmeer en regelt alles dat nodig is rondom grote wedstrijden en kampioenschappen. Daarnaast steekt ze de handen uit de mouwen op en rondom stal in de verzorging van de paarden.

Frank hosmar_team_adelinde cornelissen

Adelinde Cornelissen

Trainster

Adelinde begeleidt Frank niet alleen rijtechnisch, maar ook op mentaal vlak weet zij altijd de juiste snaar te raken om het beste uit Frank en zijn paarden te halen.

Klik hier voor een leuk filmpje over de samenwerking tussen beide

Frank hosmar_team_niek jansen

Niek Jansen

Paardentandarts

Niek Jansen is de tandarts van de paarden. En zorgt ervoor dat de gebitten van de paarden altijd in orde zijn zodat ze optimaal kunnen presteren.

Frank hosmar_team_joyce heutink

Joyce Heutink

Bondscoach

Joyce Heuitink is de bondscoach van de paradressuur. Frank volgt kadertrainingen bij Joyce op regelmatige basis. Joyce stelt de teams samen en begeleid deze richting internationale kampioenschappen.

choko springt

Thijmen Hosmar

Zoon

Thijmen is de oudste zoon van Frank en Annelies. Op stal en op wedstrijden helpt hij graag mee als groom. Thijmen rijdt zelf met Chokotoff M1 dressuur en 90cm springen.

Frank hosmar_team_johan dollen

Johan Dollen

Rijksgediplomeerd Hoefsmid

Johan is de hoefsmid van alle paarden die getraind worden door Frank. Door zijn vakkundigheid kunnen de paarden altijd hun beste hoefje voor zetten.

Frank hosmar_team_Heleen klumper

Heleen Klumper

Saddle fitter

Heleen is gediplomeerd SMS Qualified Salddle Fitter (GB), Master Saddle Fitting Consultant (NL) en SMS Qualified Saddler io. Heleen komt regelmatig controleren of de zadels nog perfect passen en voert eventuele aanpassingen door.

regiokamp outdoor overijssel 2022 springen

Jasper Hosmar

Zoon

Jasper is de jongste zoon van Frank en Annelies. Hij rijdt met Rocky, een stoere C pony, M2 dressuur en M (90cm) springen en heeft al diverse kring-,regio- en zelfs een nationale titel op zijn naam staan.

Meer informatie?

Neem gerust contact op!