Sponsor in de spotlights: Casco

Al jaren kan zowel Frank als de rest van de familie rekenen op de ondersteuning van Casco met zowel hele veilige als hele comfortabele paardrijhelmen.

Het familiebedrijf Casco is opgericht in 1989 en focust zich voornamelijk op het produceren van topkwaliteitsproducten met een prachtige uitstraling. Dankzij deze formule beweegt Casco zich vandaag de dag tussen de marktleiders op het gebied van veiligheidshelmen. Niet alleen goed doordachte concepten, maar ook innovatie en duurzaamheid zijn de ingrediënten voor dit succes. De specialisten van Casco houden zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van helmen  die zo veilig, flexibel en comfortabel mogelijk zijn. Casco heeft meerdere patenten en awards ontvangen. Hierdoor voldoen alle Casco helmen aan de laatste veiligheidsnormen.

De Casco helmen voor paardrijden zijn sportief, hebben een stevige constructie en hebben een optimale klimaatregeling door de unieke ventilatie die de Casco helmen kenmerkt. Doordat de paardrijhelmen van Casco extreem licht in gewicht zijn, zitten de caps fijn om je hoofd. De meeste helmen hebben een verstelbare sluiting zodat deze altijd precies naar je hoofd gevormd kan worden. Ook kan je de helmen stylen naar wens door de vervangbare striping/lining die in heel veel kleuren en zelfs met Swarovski steentjes beschikbaar zijn. De Casco Prestige Air is ontwikkeld om zo veel mogelijk ventilatie te realiseren en dit scheelt enorm bij warm weer.

Naast het feit dat Casco zorgt dat de helmen altijd aan de laatste veiligheidsnormen voldoen, werken ze bij Casco ook alleen met materialen die milieuvriendelijk en niet-giftig zijn. Alle helmen worden bewust geproduceerd in eigen fabrieken in Europa en hierbij wordt alleen zelf opgewekte groene energie gebruikt.

Ben je zelf nu op zoek naar een nieuwe helm, of ben je benieuwd wat Casco allemaal te bieden heeft? Check hun website www.casco-helme.de of zoek een dealer in Nederland. Natuurlijk kan je met vragen over de helmen ook altijd bij Frank terecht!