Sponsor in de spotlights: Equipe

Hoe goed je ook voor je paard zorgt, het blijft een levend wezen en daarmee gelijk ook kwetsbaar voor verschillende aandoeningen. De aankoop van Kravitz was een logisch moment om weer na te denken over een paardenverzekering. Hierbij kwamen we automatisch terecht bij Equipe, waar we goede ervaringen mee hebben gehad in het verleden. We kwamen met Nicole Bergmans verder in gesprek en er bleek en goede klik te zijn.

Sinds een aantal maanden ondersteunt Equipe paardenverzekering Frank dan ook in zijn sportieve ambities en zijn we trots op deze samenwerking met Equipe! De wereld van paardenverzekeringen is ingewikkeld, daarom is het fijn dat je bij Equipe advies krijgt over wat het beste bij jouw situatie past.

Equipe werd in 2006 opgericht en is inmiddels een speler van formaat die goede producten met uitgebreide dekking tegen zeer concurrerende premies aanbiedt. Nicole Bergmans: “In het veld zien we dat we veel nieuwe klanten krijgen. Dat heeft zeker te maken met onze klantgerichtheid en flexibiliteit maar ook met onze samenwerking met het wereldwijd opererende Lloyd’s of London als risicodrager, een heel fijne partij waardoor we voor ieder paard, van recreatiepony tot topsportpaard en alle paarden daar tussenin, een passende dekking kunnen bieden en net anders kunnen opereren dan de andere spelers op de Nederlandse markt.”

Een speler van formaat maar wel een die gewoon blijft, volgens Nicole: “We werken met zes heel betrokken medewerkers op ons kantoor. Een kleine club die keihard werkt, waarbij persoonlijke aandacht en een heel goede service centraal staan. Daarnaast werken we nauw samen met Veterinair Centrum Someren, voor advies op veterinair gebied.”

Wil je meer weten over het verzekeren van je paard? Vraag Frank naar zijn ervaringen, of neem contact op met Equipe voor advies!