Sponsor in de spotlights: The Citadel Company

Ervaren, inventief, enthousiast, nieuwsgierig, praktisch, meedenkend, pro-actief en kritisch. Dat is waar architectenbureau The Citadel Company voor staat. En laat dat nou precies ook de kenmerken zijn waarin Frank en The Citadel Company elkaar in hebben gevonden! Frank is er trots op om The Citadel Company tot een van zijn sponsors te mogen rekenen.

The Citadel Company is een multidisciplinair bureau. Een bureau met alle vakgebieden onder één dak, dat de leefomgeving als één geheel benadert en niet als een serie losse onderdelen. Gebiedsontwikkelaars en architecten van gebouwen, landschappen en interieurs werken er intensief samen en bekijken hoe het één het ander kan versterken. Opdrachtgevers hebben altijd één vast aanspreekpunt waardoor het ontwerp- en bouwproces overzichtelijk blijft en de lijnen kort zijn.

Het werk van The Citadel Company omvat een breed scala aan architectuurstijlen met bovenal een duurzaam karakter, waarbij men altijd streeft naar een hoge mate van flexibiliteit en functionaliteit in de ruimtelijke opzet. Het bureau heeft al een grote verscheidenheid aan woningen gerealiseerd. Van villa tot landhuis, van congrescentrum tot bedrijfspand. The Citadel Company bedenkt, ontwerpt, tekent, berekent en realiseert uw droompand. Samen met u.

Het team: ‘We denken met onze opdrachtgevers mee en kijken over grenzen heen zodat we uiteindelijk samen een ideale leefomgeving creëren. Bij het ontwikkelen van gebieden en projecten hebben opdrachtgevers aan The Citadel Company een betrouwbare en deskundige partner. Daarnaast selecteren we bij de ontwikkeling en uitvoering van projecten altijd de juiste samenwerkingspartijen, waarbij wij het overzicht en toezicht houden. Dat scheelt tijd, frustratie en onnodige kosten.”

Om een beeld te krijgen te krijgen van wat The Citadel voor je zou kunnen betekenen kan je kijken op www.thecitadelcompany.com.

Voorbeelden van landelijk wonen https://thecitadelcompany.com/portfolio_category/landelijk-wonen/ of vrijstaande woningen: https://thecitadelcompany.com/portfolio_category/vrijstaande-woning/