Tweede in kür Jumping Amsterdam

Frank mocht afgelopen vrijdag de kür op muziek rijden tijdens Jumping Amsterdam, als onderdeel van de KNHS Witte van Moort Para Dressuurtrophy. Er kwamen in Amsterdam 9 combinaties van start, die zich hadden geselecteerd tijdens de selectiewedstrijden in Hellendoorn en Zuidwolde.

Voor Frank was de wedstrijd in Amsterdam extra bijzonder. Hij verscheen niet alleen als ruiter in de ring, maar ook als trainer van maar liefst twee deelnemers. Maud de Reu eindigde met de 16-jarige Webron op plaats drie met een prachtige score van 73.50 procent. Yvette Overgoor reed de 9-jarige Vivaldi nakomeling Flynn naar 70.667 procent en eindigde daarmee op plaats vijf.

Zelf reed Frank met zijn Alphaville NOP een sterke proef met een paar kleine foutjes in de wissels, de score kwam uit op 75.917 procent wat resulteerde in een mooie 2e plaats!

Het is fijn dat er een competitie is als de KNHS Witte van Moort Trophy, want hierdoor krijgen we de gelegenheid om te rijden op grote wedstrijden als Jumping Amsterdam. Dat de ervaring van het rijden op dit soort wedstrijden zijn vruchten af werpt, blijkt wel uit het teamgoud dat afgelopen zomer in Tryon werd behaald. Frank is sponsor Witte van Moort dan ook zeer erkentelijk voor het sponsoren van deze competitie.