Kringkampioen kring Reggedal Z1 dressuur

Traditiegetrouw organiseert thuisvereniging PSV de Hertruiters rond de kerstdagen de Helderse Dressuurdagen. Dit jaar werden ook de kringkampioenschappen voor kring Reggedal tijdens de Helderse dressuurdagen verreden.

 

Frank kwam tijdens deze wedstrijd op twee dagen aan de start met Guetta in de klasse Z1 dressuur. Donderdag 27 december werd het kringkampioenschap verreden en met een score van ruim 70% wisten Frank en Guetta dit kampioenschap op hun naam te schrijven. De tweede proef, die niet telde voor het kringkampioenschap, ging nog beter en ook daar won het duo. Dit keer met een score van 71,5%. Met deze topscores plaatsten ze zich voor de finale op 30 december.

 

Zondag 30 december werd nog een rubriek Z1 dressuur uitgeschreven en daar werd Frank met Guetta 2e en 1e.

 

’s Avonds werd de finale over alle rubriekwinnaars van de voorgaande week gereden en ondanks een paar storingen heeft Frank heel fijn gereden. Uiteindelijk konden ze een 5e prijs ophalen.

 

Frank kijkt zeer tevreden terug op deze editie van de Helderse Dressuurdagen waar Guetta weer veel geleerd heeft en ze drie 1e en één 2e prijs op mochten halen.