Thijmen wint met Gwendolyn dressuurfinale Wierden

Wauw!

Thijmen geeft zijn moeder in de grote dressuurfinale in Wierden het nakijken door deze met overmacht te winnen!

Zowel Thijmen als Annelies hadden zich geplaatst voor de dressuurfinale in Wierden. In de dag ervoor konden ze zich selecteren, de hoogst geplaatste combinaties werden geplaatst voor de finale. Thijmen had zich met zijn kringkampioenschap in het L2 met Gwendolyn geplaatst en ook Annelies wist met Kravitz de finale te bereiken.

De beste 25 deelnemers van de voorgaande dag, over alle rubrieken gingen met elkaar de strijd aan om een mooi geldbedrag, een deken en de eeuwige roem.

Thijmen reed met Gwendolyn een proef uit het boekje, mooi in harmonie en zeer vriendelijk voorgesteld. Daarvoor werd hij beloond met maar liefst 72,5% en daarmee gaf hij iedereen het nakijken.

Annelies was ook zeer tevreden over haar M2 proef met Kravitz en de 197,5 punten die ze daarvoor krijgen. ‘Het rijden van proeven gaat ons elke keer een beetje beter af, ik ben blij en tevreden. Vooral ben ik enorm trots op onze gup van nog maar 14 jaar die hier tegen veel professionele ruiters rijdt, gewoon zijn ding doet en zich niet af laat leiden.’

Thijmen mocht zijn eerste ere ronde ooit rijden onder luid applaus van het publiek en ging daarna trots met eigenaresse Mariette op de foto.

Geweldig dat Thijmen de kans krijgt om zo’n fijn paard te mogen rijden!