Hattrick tijdens CPEDI3* Deurne

Frank en Alphaville NOP lieten er geen twijfel over bestaan wie de sterksten waren in grade V tijdens de laatste observatie voor het EK.

Tijdens het CPEDI3* in Deurne wisten ze beide Grand Prix proeven grade V op hun naam te schrijven met scores van 74.316% en 74.649% en in de afsluitende kür op muziek wist het duo zelfs boven de magische 80% grens te scoren met 80,425%.

Als er iemand is die weet hoe je naar een kampioenschap toe moet trainen, is het Frank wel. Eerder dit jaar waren er al overwinningen in de KNHS Para Dressuur Trophy en ook het Nederlands Kampioenschap wist hij op zijn naam te schrijven. Te vroeg pieken was er echter niet bij, want Alphaville groeide in het seizoen, met deze drie klinkende overwinningen tot gevolg.

Met zijn Alf was Frank ook opgenomen in het landenteam, dat deze eerste internationale para dressuurwedstrijd in Deurne ook op hun naam wist te schrijven. Teamgenoten waren Sanne Voets, Demi Haerkens en Annemarieke Nobel. Alle deelnemers waren vol lof over de organisatie en goede accommodatie, dus hopelijk komt er voor deze locatie ook een vervolg met betrekking tot het organiseren van een CPEDI.

Deze wedstrijd in Deurne was de laatste observatiewedstrijd en het team dat zal worden afgevaardigd naar het EK in Riesenbeck in de eerste week van september, zal binnenkort bekend gemaakt worden. Frank en Alphaville zijn er klaar voor en hebben laten zien wat ze waard zijn.