Sponsor in de spotlights: Horse Trailer Design

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het ontwerpen. En als je het niet kunt bedenken, doen ze dat ook nog voor je. De prachtige bestickering van de paardenvrachtwagen van Frank is gedaan door Horse Trailer Design en toen ze bezig waren met het ontwerp, heeft José ook maar even het nieuwe logo ontworpen dat nu wordt gebruikt op de site en op diverse andere uitingen van Frank voor Stal ’t Entmeer.

Stille krachten, zo mag je ze wel noemen José Smalbrugge en Peter Plijter, ze zijn heel bescheiden in wat ze doen. Daarom zetten wij ze graag even in het zonnetje, want ze zijn erg goed in wat ze doen! Wil je voorbeelden zien van wat Horse Trailer Design voor jou kan betekenen? Kijk eens op hun facebookpagina voor legio voorbeelden die je vast overtuigen: https://www.facebook.com/HorseTrailerDesign.nl/

Wat kunnen ze allemaal voor je betekenen: Stickers op trailers, Bestickering van je horsetruck, het ontwerpen van je (nieuwe) huis-stijl, drukwerk, reclameborden, spandoeken, bedrukken kleding/dekens/dekjes, raam-decoratie, relatiegeschenken, autobelettering, One Way Vision, gevelbelettering en vast nog heel veel meer!

Mocht je meer informatie willen, neem contact met ze op via www.horsetrailerdesign.nl of vraag Frank naar zijn ervaringen.