Thijmen crost met Chester voor Hippolon ten bate van Villa Joep

Thijmen heeft met zijn vrienden Daan Podt en Wessel Lemmers meegedaan aan de Hippolon voor Villa Joep. Villa Joep is hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Tijdens deze eerste editie van de Hippolon in Hellendoorn was de opkomst van deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers groot en hun inzet hartverwarmend.

 

18 Teams hebben hun estafette parcours afgelegd tussen de sneeuwvlokken door, de ruiter sprong een indoor-cross parcours van 16 hindernissen. Hierna nam de mountainbiker de estafette-ring over om de weides onveilig te maken over een parcours van 2,5 km en als laatste probeerde de loper een snelle tijd veilig stellen over het witte parcours van 1 km over het erf rondom de manege.

Het winterse weer zorgde voor een prachtig maar zwaar parcours voor de deelnemende teams. Dit was in de snelle eindtijden niet terug te vinden. In de warme kantine hebben toeschouwers kunnen genieten van glühwein, warme chocomelk en oliebollen. Hier werden ook mooie kerststukken verkocht, beschikbaar gesteld door een van de vrijwilligers.

 

Thijmen, Daan en Wessel hebben samen veel sponsorgeld opgehaald en ook nog eens een hele snelle tijd in het parcours afgelegd samen waarmee ze een prachtige 4e plek behaalden. Trots op deze jonge jongens die zich inzetten voor andere kinderen!

 

Winnaars van de 1e editie van Reggehoeve’s Hippolon;

1e prijs (14 min 48 sec) Team SSN – Susan Mollink, Nina Baan en Sietse Tempelman

2e prijs (15 min 29 sec) Regge Racers – Annabel Bergboer, Thomas Bergboer en Yolande Bergboer

3e prijs (16 min 07sec) Niet fokken met Fokke – Renee Fokke, Henk Fokke en Merten Fokke

4e prijs (17 min 30 sec) De Lama’s – Thijmen Hosmar, Daan Podt en Wessel Lemmers

 

De volledige opbrengst van Reggehoeve’s Hippolon voor Stichting Villa Joep komt uit op €3500,-. Binnenkort zal dit mooie bedrag overhandigd worden aan Jelle Renes, ambassadeur van Stichting Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

Kortom, een meer dan geslaagde 1e editie van dit evenement bij Reggehoeve, waar met elkaar gesport en gestreden wordt voor een heel goed doel! Voor volgend jaar staat Reggehoeve’s Hippolon opnieuw op de kalender, zondag 22 december 2019!