Instructie

Frank heeft eerst de instructeursopleiding in Deurne gevolgd en daarna heeft hij de allerhoogste opleiding binnen de paardensport afgerond en daarmee is hij nu trainer/coach 5. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring en haalt veel voldoening uit het verder opleiden en begeleiden van ruiter of amazone en paard.

Frank traint en coacht talentvolle ruiters/amazones, letterlijk van Bixie tot en met Grand Prix en veel ruiters en amazones weten de weg naar Stal ’t Entmeer te vinden, waar Frank zijn lessen geeft.

Zelf traint Frank al jaren bij Adelinde Cornelissen, maar pikt hij ook trainingen mee van bijvoorbeeld Sönke Rothenberger en bondscoach Joyce Heuitink. Hij rijdt Grand Prix in de reguliere dressuur en is in de aangepaste sport Europees en WereldKampioen grade V. Om op dit niveau te presteren moet en wi hij zichzelf blijven ontwikkelen, kennis die hij graag weer overbrengt aan zijn leerlingen.

Frank geeft zijn lessen thuis. Het is mogelijk een half uur, drie kwartier of een uur bij hem te trainen. Ook geeft Frank regelmatig clinics door het hele land.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van instructie van Frank? Neem dan contact met ons op.

Trainen van paarden

Bij Stal ’t Entmeer bestaat de mogelijkheid tot het opleiden van uw dressuur- als springpaard. Frank kan uw paard opleiden vanaf L tot Grand Prix en heeft dit al met diverse paarden gedaan. Ook bestaat de mogelijkheid om een paard tijdelijk te trainen, om het paard een stapje verder in de opleiding te brengen om er vervolgens zelf weer mee verder aan de slag te gaan. Omdat er slechts een beperkt aantal paarden op stal staan, krijgt het paard gegarandeerd de aandacht die het nodig heeft en verdient: kwaliteit gaat bij Frank voor kwantiteit!

Frank heeft beschikking over acht royale stallen, die uniek gelegen zijn, midden in het bos met een meer en weilanden. Omdat de stal midden in de bossen gelegen is, komen de paarden ook veel in het bos waar ook zeer goed getraind kan worden.

Verder heeft Frank beschikking over een 20 x 60m rijbaan, stapmolen, solarium, overdekte poetsplaatsen een paddock en weidegang.

Wilt u meer informatie over het laten trainen van uw paard, neem dan contact op met Frank.

Meer informatie?

Neem gerust contact op!